Duke filluar nga ‘mommy jeans’, çantat e vogla të belit, syzet mini, e shumë e shumë trende të tjera duket san a kanë ktheyr sërish pas në vitet ’90.

Dhe nëse mendoni që gama e aksesorëve dhe veshjeve që janë rikthyer që nga atëherë ka përfunduar e keni gabim.

Duket se dhe një aksesor të cilin, është e pamundur mos ta keni përdorur çdo ditë në fëmijëri, tani është rikthyer si një nga trended që nuk duhet të humbisni.

Është pikërisht byzylyku i këmbës.

Më parë i vendosnim ato me rruaza të ndryshme shumëngjyrëshe, por tani ai është rikthyer akoma dhe më i sofistikuar.

Këtu do të gjeni disa prej llojeve më në stil të momentit.

byzylyku.jpg

 

by2.jpg

by3.jpg

by4.jpg