Anëtarët e Lëvizjes Socialiste për Integrim në Këshillin Bashkiak dhe Deputetë të Tiranës nderuan me respekt dhe krenari veprimin sublim të firmëtarëve të shpalljes së pavarësisë së Tiranës

Nderim dhe mirënjohje për Firmëtarët e shpalljes së Pavarësisë së Tiranës!

Si sot, 105 vite më parë Anëtarët e Këshillit të Tiranës u mblodhën në 26 Nëntor 1912 dhe shpallën vetëqeverisjen e Tiranës në deklaratën e firmosur nga përfqësuesit patriotë të qytetit!

Ky akt historik dhe i guximshëm i përfaqësuesve të Tiranës i parapriu shpalljes së Pavarësisë në Vlorë!

Sot në këtë ditë simbolike, anëtarët e Lëvizjes Socialiste për Integrim në Këshillin Bashkiak dhe Deputetë të Tiranës nderuan me respekt dhe krenari veprimin sublim që përfaqësonte aspiratat e popullit tonë për një shtet të panvarur shqiptar!

Përulje përherë për fisnikërinë e tyre historike!

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al