Apple ka bërë zyrtare informacionet rreth eventit  që do të mbahet më 25 mars në ‘The Steve Jobs Theatre’, në lagjen e përgjithshme të Cupertino: më 25 mars, që do të fillojë në orën 18 do të mbahet eventi që do të quhet “Është Koha e shfaqjes”.

Evenimenti  gjithsesi, do të transmetohet në drejtpërdrejtë në streaming në versionin amerikan të faqes ‘Apple’.

Apple ia ka arritur qëllimit, të gjithë presin me shumë kuriozitet 25 marsin.

Mund të thuhet se ky event do të përqëndrohet te informacione të ndryshme që do të bëjë publike Apple por me shumë mundësi do të flitet edhe për disa pajisje të cilat janë shpikjet e së ardhmes.

Lidhur me streaming nuk ka asnjë dyshim se do të vijnë video në stilin Netflix, linçimi zyrtar i të cilave mund të bëhet në vjeshtë.

Parashikohen shumë produkte ekskluzive dhe me cilësi duke qenë se në këtë event janë përfshirë edhe shumë yje të Hollivudit.

Një shërbim që, gjithsesi, është destinuar të rritet me shpejtësi dhe që, në fillim të muajve të parë, mund të përfshihet në një çmim 14,99 dollarë lidhur me muzikën Apple.

Një tjetër protagonist shumë i mundshëm do të jetë Gazeta e lajmeve Apple: pas muajsh të tëra bisedime, Cupertino arriti të bindë disa prodhues që të prezantojnë një muaj abonimi (9.99$) për të hyrë në versionet dixhitale të shumë revistave Ky shërbim do të ofrohet edhe në disa vende të Evropës.