Arb Shtylla: “LSI partia e rinisë, partia e së ardhmes”

Kryetari i LRI-së së Durrësit, Arb Shtylla është pjesë e listës së deputetëve të LSI-së në Durrës. Falenderimet e tij për LSI-në, LRI-në si edhe për Presidentin e Ri, Ilir Meta, ai i ka ndare me të gjithë miqtë e tij në facebook.

“Nuk ka fjalë ta përshkruaj përgjegjësinë, mirënjohjen, falenderimin për gjithë LRI-në e Durrësit, për çdo anëtar në gjithë LRI-në e Shqipërisë. Një falenderim të veçantë për Lefter Kokën dhe për Presidentin e Ri, Ilir Meta për mbështetjen pa kufi dhe shanset që na jepni ne, rinisë shqiptare. Kandidimi për të përfaqësuar me dinjitet zërin e çdo bashkëqytetari në Durrës, çdo të riu, çdo nëne, çdo babai, çdo gjyshi e gjysheje është një shans i madh, që jo aq shpesh të ndodh në jetë. LSI partia e rinisë, partia e së ardhmes”, shkruan Shtylla.

Burimi:( integrimi.al / E.S )

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al