Nga Arben Çuko

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ose ndryshe Komisioni Qendror Socialist vërtetoi sot me hapjen e kutive të Bashkisë Lezhë atë që opozita ka kohë që e thotë. Zgjedhjet në Shqipëri janë të kapura nga shteti i krimit. Parregullsitë janë jo vetëm në vota por edhe në listat e zgjedhësve të cilat KQZ nuk denjon ti hapë. Ashtu si në Bashkinë e Lezhës ka ndodhur në të gjithë Shqipërinë ku perveçse u intimiduan votuesit u shtuan edhe votat sepse shqiptaret braktisën Edi Ramën, braktisën monizmin dhe qeverinë kriminale që drejton vendin.
85% e shqiptarëve besojnë në alternativën e opozitës.
Të gjithë bashkë ne mund të bëjmë ndryshimin.
Zoti i bekoftë te gjithë shqiptaret.
Zoti e bekoftë Shqipërinë.
🌹🇦🇱