Kryetari i LSI-së në Fier Arben Cuko ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku shprehet se 2 Marsi bashkon shqiptarët që besojnë, respektojnë,mbrojnë lirinë,demokracinë, drejtësinë dhe shtetin ligjor.

Postimi i plotë:

2 Marsi bashkon shqiptarët që besojnë, respektojnë,mbrojnë lirinë,demokracinë, drejtësinë dhe shtetin ligjor.
Rinia shqiptare bashkohet më 2 Mars për të promovuar në interes të Shqipërisë dhe shqipëtarëve të drejtat e qytetarëve, drejtësinë e pavarur nga politika.
Rinia shqipëtare bashkohet më 2 mars për ti thënë po demokracisë së vërtetë.
Për ti thënë po Shqipërisë Europiane dhe të konsolidimit të shtetit të së drejtës me qëllim që të bëhemi mjaft të fort për rrugën drejt BE.
“Shqipëria është e të rinjve shqipëtarë dhe jo e Rilindjes mafioze të Edi Ramës”
Të gjithë bashkë për Shqipërinë e të rinjve.
Ndryshimi do të nisë nga të rinjtë Fierak.

2 Marsi bashkon shqipëtarët që besojnë, respektojnë,mbrojnë lirinë,demokracinë, drejtësinë dhe shtetin ligjor. Rinia…

Publiée par ARBEN CUKO sur Mercredi 26 février 2020