Arbër Muçollari nga maja e Jezercës: “LRI është plot sfida të bukura dhe miqësi pafund”

Arbër Muçollari pjesë e strukturave të, LRI-së në Fier ka përshendetur sot nga Maja e Jezercës (2700m) me një mesazh shumë të bukur të gjithë miqtë e LRI.
Gjithashtu ai nën moton “Fto një mik të bëhet pjesë e jona”, ka theksuar se LRI është plot sfida të bukura dhe miqësi pafund.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al