Autobusat me përfaqësues të LSI dhe LRI nga rrethet, të mobilizuar drejt Tiranës (Foto)

Këtë mëngjes janë nisur me qindra anëtarë të LSI dhe LRI drejt Tiranës për të marr pjesë në protestën e opozitës që zhvillohet në bulevardin Dëshmorët e Kombit.

Siç shihet dhe nga disa foto të mbërritura në redaksin tonë, ata janë duke udhëtuar në grupe të ndryshme nga çdo qytet i Shqipërisë.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al