Nga Baki Dervishi

Kur të vdesë Rinia e Kavajës mund të bëhesh si “babai” yt Enver!

Kavaja sot do të zbatojë dekretin e ruajtësit të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë. Kavaja sot nuk do të lejojë zaptimin anti ligjor të ambjenteve bashkiake për të bër zgjedhje Monoprtiake. Rinia e Kavajës do ti përgjigjet Ramës ashtu siç ju përgjigj regjimit Komunist. Për Atdheun dhe interesin kombëtar për mos ta çuar vendin ne konflikt civil Rinia e Kavajës sot nuk do të lejojë të mbijë fara e konfliktit në ketë qytet pishtar të demokracisë. Demokracia lind nga djepi i saj Kavaja!