Banorët e Unazës së Re janë mbledhur sërish ditën e sotme në protestë, ku kërkojnë anullimin e projektit korruptim të qeverisë së Rilindjes.

Nën thirrjet ‘qeveri hajdute, anullo projektin’, banorët e Unazës së Re, kanë deklaruar sërish se nuk kanë ndërmend të tërhiqen pa u anulluar projekti dhe pa u çuar para drejtësisë hajdutët dhe abuzuesit.