Policia në Barcelonë ka evakuar dy trena në stacionin kryesor të qytetit dhe po kryen kontrolle për eksploziv pasi u gjet një valixhe e dyshimtë.

Valixhja u gjet në stacionin Sants, rreth orës 08:00.

Hekurudha identifikoi një valixhe të dyshimtë dhe njoftoi menjëherë policinë.