Bashkia-Tregtarët: Qepët ua sekuestrojnë dhe i detyrojnë t’i ngarkojnë vet

policia bashkiakePoshtërimi i policisë bashkiake ndaj tregtarëve ambulant që shesin produktet e tyre në rrugët e Tiranës vijon ende. Meqënëse tregtarët ambulantë janë “burim i korrupsionit” në këtë vend policia bashkiake vazhdon ti poshtërojë ata. Jo vetëm që u konfiskojnë mallin, por ata edhe i poshtërojnë. Policët bashkiakë i detyrojnë që vetë tregtarët të ngarkojnë mallin e tyre, mall i cili po u konfiskohet në makinat e policisë.

Burimi:(integrimionline\E S)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al