BE: Presim që Kuvendi do të votojë reformën historike të gjyqësorit

Ambasadorja-e-Bashkimit-Europian-në-Shqipëri-Romana-Vlahutin-Foto-Agim-Dobi-300x200Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë në një deklaratë për shtyp thekson se, “Sot është një ditë shumë e rëndësishme për qytetarët shqiptarë dhe të gjithë ne presim që Kuvendi do të votojë reformën historike të gjyqësorit”.

“BE dhe SHBA kanë punuar në partneritet të ngushtë që nga fillimi dhe janë në dakortësi të plotë për të gjitha çështjet në diskutim. Ne presim që të gjitha palët të respektojnë angazhimin publik të shprehur dje për të votuar pro reformës”, thuhet në deklaratën e BE.

(Burimi:ATSH/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al