Ben Blushi sërish si shkrimtar

Ben Blushi, së shpejti  si shkrimtar, me një libër të ri, me “tematikë” nga “ngjarjet” në PS. Kundërshtari dhe kritiku i ashpër i Edi Ramës, deputeti Ben Blushi, ka zgjedhur ta titullojë librin e ri “Letër një socialisti”. Ai do të jetë 120 faqe dhe pritet të dalë shumë shpejt në treg.
Mësohet se ngjarjet e fundit në Partinë Socialiste, do të jenë në fokusin e libri të ri të Ben Blushit. Ky do të jetë libri më i lirë në treg pasi do të kushtojë vetëm 300 lekë.
Vetëm pak kohë më parë Ben Blushi botoi librin shumë të diskutuar “Kandidati”.

Burimi:(integrimionline\E S)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al