Bie Facebook dhe Instagram dhe WhatsApp në disa shtete të botës.

Mësohet se rrjetet sociale nuk funksionojnë në Britani të Madhe dhe në Europë.

Ende nuk dihet çfarë e ka shkaktuar këtë problem, por disa përdorues të këtyre rrjeteve sociale nuk mund të postojnë apo të hapin llogaritë e tyre.

Në fotot e mëposhtme shihen shtetet në të cilat rrjetet sociale të përmendura më lart kanë probleme.