Gjithmonë është thënë se kushdo që dëshiron të ketë një shtëpi të përsosur duhet ta ndërtojë atë vetë.

Kjo është pikërisht ajo që bëri Jessie Lipskin: ajo bleu një autobus të vjetër të 1966 me një projekt të madh në mendje.

Bleu autobusin për shumë pak para, më pas investoi 3 vjet duke e shndërruar atë në një shtëpi shumë të rehatshme.

Jessie tregoi se me një zgjuarsi të vogël, gjithçka mund të realizohet.

Ajo e ktheu një autobus të vjetër të 1966 në një shtëpi ëndërrash.

Shikoni më poshtë fotot me hapat dhe gjithçka që ajo bëri: