Braimllari : LSI është një forcë e rëndësishme e vendimarrjes politike

Ditën e mërkurë, Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi një takim me strukturat në Ersekë.Në takim u diskutua për Konventën Kombëtare Zgjedhore në të cilën delegatët kanë rol parësor.
Në takim ishte i pranishëm deputeti i LSI-së në Korçë Piro Kapurani dhe nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Endrit Braimllari .
Në fjalën e tij Braimllari theksoi se LSI është një forcë e rëndësishme e vendimarrjes politike.Forca e LSI-së qëndron te njerëzit e thjeshtë.
“Jemi këtu për të përkrahur fëmijët tuaj pasi ata meritojnë një jetë më të mirë.Ata meritojnë një sistem arsimor të konsoliduar dhe punësim”, tha Braimllari.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al