Braimllari sulmon Gjonajn: Kulmi i rilindjes! Nuk luftohet korrupsioni e krimi organizuar nga një zëdhënëse partie që duhet të ndiqet penalisht

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së Endrit Braimllari ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet kundër ministres së drejtësisë. Braimllari shkruan se nuk mund të luftojë korrupsionin, krimin e organizuar një zëdhënëse partie që duhet të ndiqet penalisht për shkelje ligji.

Kulmi i rilindjes!

Nxjerr Ministren e Drejtësisë të bëjë zëdhënësen e partisë dhe gjoja po luftojnë korrupsionin dhe krimin në vend.

Përpara se të flasë si zëdhënëse partia, duhet të mbajë përgjegjësi për ekstradimin në kundërshtim me ligjin të Nazer Seitaj. Nuk mund të luftojë korrupsionin, krimin e organizuar një zëdhënëse partie që duhet të ndiqet penalisht për shkelje ligji.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al