Copa akulli pambarim, të mëdha sa topat e golfit.  Ky është rezultati i breshërit të dhunshëm që goditi Arabinë Saudite, duke provokuar kështu shqetësim në të gjithë zonën veriore të qytetit të Riadit.

Fenomeni i rrallë u regjistrua në kamera nga banorët e zonës, të cilët e ndanë ngjarjen e rrallë në rrjetet sociale  me imazhe dhe filmime spektakolare.

Fenomeni ka provokuar dëme në të gjithë zonën, por për momentin, nuk ka të lënduar. Surprizë e jashtëzakonshme edhe për provincën e Tabuk, ku në video shfaqen pamjet e dëborës së pranverës.