Nuk ka rëndësi nëse keni qenë apo jo në Britani, këto pamje ka shumë pak gjasa që mund të jenë parë edhe nga vetë britanikët.

Galeria fantastike e fotove të realizuara nga Royal Geographical Society me titullin “Britania e parë nga ajri”, sjellin pamje të rralla.

Në të përfshihet thuajse gjithçka, nisur nga natyra e qetë dhe thuajse e paprekur, tek mjegulla e lëshuar nga uzinat gjigante.