Brukseli në terror / Heroi i Ditës

Alphonse, një punonjës i sigurim të aeroportit të Brukselit, u ka shpëtuar jetën 7 personave pas shpërthimeve terroriste. Pas shpërthimit, ai i tërhoqi zvarrë 7 persona të plagosur nga vendi i ngjarjes për t’i shpëtuar në rast të ndonjë shpërthimi tjetër.

Ai po komentohet si heroi i ditës. Nga sulmet në aeroportin e Brukselit dhe në metro humbën jetën 28 persona dhe dhjetëra të tjerë u plagosën.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al