Çfarë ndodh nëse nuk pini ujë mjaftueshëm?

ilir-meta-1Të gjithë e dimë se uji është i rëndësishëm, i shëndetshëm dhe esencial. Shpeshherë na është thënë të pimë më tepër ujë. Të gjithë biem dakort me këtë dhe duam të jemi njerëz që konsumojnë ujë në mënyrë të rregullt. Pavarësht kësaj ka nga ata njerëz që pinë ujë vetëm kur u thahet goja e lëkura.

Më poshtë lexoni shenjat çfarë ndodh nëse nuk pini mjaftueshëm ujë:

  1. Lodhja
  2. Shtypja e lartë e gjakut
  3. Niveli lartë i kolesterolit në gjak
  4. Probleme me veshkat

(Burimi:Mapo.al/Xh.N)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al