Nënkryetarja e  LSI-së, Erisa Xhixho, ka shpërndarë ndihma për 30 familje në Njësinë Bashkiake nr.2 në Tiranë.

“Çdo ndihmë sado e vogël ka shumë vlerë sot, të bëhemi të gjithë bashkë me solidaritetin që kemi ne zemrat tona. Ju përqafoj dhe kurajo e durim ditë shumë të mira do vinë për të gjithë ne”. – shkruan Xhixho në postimin e saj në Facebook.

Postimi i plotë

Të dashur miq, në këtë situatë shumë të vështirë që po kalojmë si pasojë e epidemisë së #coronavirus unë vendosa të ndihmoj 30 familje në Njesinë Bashkiake Nr.2 në Tiranë.

Duke respektuar të gjitha rregullat e higjenës, distancimit social, dhe oraret e kufizuara të lëvizjes.

Uroj t’ju frymëzoj sado pak për të ndihmuar ata që kanë më shumë nevojë këto kohë e që vuajnë perveç izolimit dhe varfërinë, urinë e papunësinë.

Çdo ndihmë sado e vogël ka shumë vlerë sot, të bëhemi të gjithë bashkë me solidaritetin që kemi në zemrat tona.

Ju përqafoj dhe kurajo e durim ditë shumë të mira do vijnë për të gjithë ne.

Të dashur miq, në këtë situatë shumë të vështirë që po kalojmë si pasojë e epidemisë së #coronavirus unë vendosa të ndihmoj 30 familje në Njesinë Bashkiake Nr.2 në Tiranë.Duke respektuar të gjitha rregullat e higjenës, distancimit social, dhe oraret e kufizuara të levizjes.Uroj tju frymezoj sado pak për të ndihmuar ata që kanë më shumë nevojë keto kohë e që vuajnë perveç izolimit dhe varferinë, urinë e papunësinë.Çdo ndihmë sado e vogël ka shumë vlerë sot, të bëhemi të gjithë bashkë me solidaritetin që kemi ne zemrat tona.Ju përqafoj dhe kurajo e durim ditë shumë të mira do vinë për të gjithë ne.#COVID19Albania#Solidaritet #DhuroEdheTi #PaKontak

Publiée par Erisa Xhixho sur Mardi 7 avril 2020