Brazili ka shënuar një nga ditët më të zeza përsa i përket viktimave dhe rasteve të reja me Covid-19.

Në 24 orët e fundit janë shënuar 1,109 viktima duke e çuar në 57,070 numrin total të vdekjeve.

Ndërkohë janë regjistruar edhe 38,693 raste të reja, dhe numri i përgjithshëm i të infektuarve ka shkuar në 1,313,667.

Brazili është vendi i dytë në botë më i prekur nga pandemia e Covid-19 pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës.