Dashi Cara: Kjo Shqipëri me këtë qeveri nuk e meriton Robert Ndrenikën…

Aktivisti i LSI-së, Dashi Cara ka komentuar situatën e krijuar për shembjen e Teatrit Kombëtar. Ai shprehet se nuk bashkohemi dot të gjithë kundër qeverisë pasi disa kanë frikë, disa të tjerë nuk duan, disa të tjerë iu intereson kjo situatë dhe shumë të tjerë kanë halle shumë më të mëdha sepse nuk kanë as të ardhurat më minimale për të ushqyer familjet e tyre me bukë.

Më poshtë reagimi i plotë :

Kjo Shqipëri me këtë qeveri nuk e meriton Robert Ndrenikën…
Kësaj Shqipërie ti i dhe gjithçka me artin dhe performancat e tua. Por Rilindja e ka kthyer në fushë gjigande ku kultivohet vetëm drogë, korrupsion, mllef, shpifje dhe krim.
Dhe kjo qeveri sot nuk ka as respektin minimal për të dëgjuar opinionin tënd Z.Ndrenika.
Të na falësh Z. Ndrenika që nuk të bashkohemi dot të gjithë kundër qeverisë. Por disa kanë frikë, disa të tjerë nuk duan, disa të tjerë iu intereson kjo situatë dhe shumë të tjerë kanë halle shumë më të mëdha sepse nuk kanë as të ardhurat më minimale për të ushqyer familjet e tyre me bukë.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al