Dashi Cara: Pazari Rama-Veliaj-Kumbaro-Fusha prishet.

Nga Dashi Cara

Pazari Rama-Veliaj-Kumbaro-Fusha prishet.

Presidenti dje tregoi autoritet dhe vendosmëri në zbatimin e ligjit dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore dhe artistike.

Mos dekretimi është vendim që duhet përshëndetur dhe shpresoj që opozita të arrijë ta rrëzojë fatkeqësinë kombëtare deri në shtator.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al