Nga Dashi Cara

Ngjarjet e fundit në Shkodër janë tmerrësisht tronditëse për çdo qytetar shqiptar.
Po shohim njerëz që vriten dhe zhduken si me magji dhe policia duket sikur vetëm ndihmon në vrasjen dhe zhdukjen e tyre.
Qeveria është në shërbimin e bandave dhe kundër qytetarëve.
Për tu larguar pak nga kjo situatë tepër e rëndë iu ftoj në protestën e rradhës në Kukës.
Kundër taksës që ndan shqiptarët, kundër traut ekonomiko-shkatërrues dhe kundër qeverisë kriminale.
KA ARDHUR KOHA QË TË ZGJOHEMI!