Dashi Cara: Tepsia e Edi Ramës po nxihet shpejt.

Nga Dashi Cara 

Tepsia e Edi Ramës po nxihet shpejt. Jemi në një periudhë të keqe politike, kur Kryeministrit tonë, po i nxihet tepsia nga ai dhe vetë personat që janë në të. Tani Rama e ka të vetme tepsinë dhe po i del jashtë kontrollit sepse po e  nxin bashkë me hajdutët dhe kriminelët që ka. Ramës i ngeli goja tepsi po në fakt ka të drejtë sepse tashmë bakllavanë në tepsinë e Ramës po e mbarojnë Sajmir Tahiri me shokët e tij. Me thënë dhe dicka tjetër, ajo po i digjet ashtu sic Rama po digjet me vetveten dhe bandën e tij që ka. Tepsia me sa duket nuk po i shkon sic duhet,se faqen e saj po e nxijnë ai Rama tepsixhinjtë e vet.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al