Dashi Cara: Unë nuk dua që vendi im të jetë më në duart e këtij kryeministri arrogant dhe kësaj qeverie peng e krimit dhe drogës

Nga Dashi Cara

Unë nuk dua që vendi im të jetë më në duart e këtij kryeministri arrogant dhe kësaj qeverie peng e krimit dhe drogës.

Unë e dua vendin tim dhe prandaj në datën 26 maj, ora 11:00 në Bulevardin Dëshmorët e Kombit unë do protestoj që nesër fëmijët e mi të kenë një të ardhme të sigurt dhe ta ndërtojnë jetën e tyre në Shqipëri

#Tëgjithëbashkënë26maj

#RAMA IK

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al