Dejana Kallogjeroviç: Rama shfrytëzoi Tahirin për të blerë 480.000 vota!

 

Këshilltarja në Bashkinë e Tiranës, Dejana Kallogjeroviç ka reaguar ashpër me anë të një statusi në faqen e saj në Facebook duke u shprehur se Edi Rama, qeveria dhe krimi janë një dhe duhet të dalin sa më parë përpara drejtësisë dhe të japin llogari për dëmin që i kanë shkaktuar Shqipërisë.

Më poshtë reagimi i plotë;

5 milion € për muaj
4 vjet x 12 muaj = 48 muaj
5 milion € x 48 muaj = 240 milion €
500€ sajdisja që bën për votat
240 milion € / 500€ = 480.000 vota të blera.

Besoj është i qartë rezultati i këtyre zgjedhjeve. Dhe këto ishin paratë që vinin vetëm nga një bandë. Po sa banda të tjera kanë bashkëpunuar me Ministrin dhe Kryeministrin? Edi Rama, qeveria dhe krimi janë një dhe duhet të dalin sa më parë përpara drejtësisë dhe të japin llogari për dëmin që i kanë shkaktuar Shqipërisë.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al