Përroi i fshatit Porodinë në Korçë ka dalë nga shtrati duke përmbytur 15 shtëpi dhe duke mbytur 15 bagëti.

Nga përroi rrezikojnë më shumë se 60 banorë.

Kujtojmë që reshjet e shiut kanë shkaktuar edhe disa aksidente mëngjesin e sotëm.