Delegacioni i Komisionit të Venecias ka mbërritur në zyrën e Kreut të Shtetit

Anëtarët e këtij delgacioni kanë mbërritur në Tiranë një ditë më parë për të takuar klasën politike pas akuzave nga mazhoranca për Presidentin e Republikës dhe ngritjen e nëj komisioni hetimor që kërkon shkarkimin e tij.