Deputeti Çela shtron drekë për shoqatën e Para dhe Tetraplegjikëve të Shkodrës

Deputeti Agron Çela ka shtruar një drekë për shoqatën e Para dhe Tetraplegjikëve të Shkodrës. I shoqëruar nga kandidatët për deputetë dhe drejtues të LSI-së në këtë qark, ai bashkëbisedoi me anëtarët e shoqatës mbi problemet dhe hallet e tyre të përditshme.
Ndërkohë anëtarët e shoqatës së Para dhe Tetraplegjikëve falenderuan deputetin Agron Çela që është përherë pranë shtresave në nevojë. Ndryshe nga të tjerët, ata theksuan se deputeti Çela ka qenë pranë tyre gjatë gjithë këtyre 4 viteve dhe prandaj me 25 Qershor, ai do të ketë mbështetjen e kësaj shoqate.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al