Deputetja e LSI Monika Kryemadhi deklaratë për mediat pas zgjedhjes së Presidentit të ri

Pas zgjedhjes e Presidentit të ri deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim ka dhënë një deklaratë të shkurtër për mediat, lidhur me situatën politike në vend, për zgjedhjen e presidentit të ri të Republikës së Shqipërisë, si edhe për momentet e vështira që po kalon rajoni.

Mëposhtë keni deklaratën e plotë të Znj.Monika Kryemadhi, postuar pak më parë në faqen e saj zyrtare në rrjetin social Facebook:

“Sot kam votuar si deputete e thjeshtë. Zonja e parë nuk egziston në Kushtetutën e Shqipërisë, dhe mos u shqetësoni, se Shqipëria nuk është një vend aq i pasur sa të krijojë institucione të tilla. Unë jam një deputete e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dhe sigurisht që do jem në listë, do të drejtoj në zgjedhje qarkun të cilin kam marrë përsipër.
Mendoj së vendi ka nevojë për stabilitet, që Shqipëria të mos bëhet si Maqedonia.”

Burimi: (integrimi.al/G.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al