Një breshkë gjigande shumëvjeçare është shfaqur në dregun e detit të Durrësit.

Mësohet se kafsha ujore është gjetur nga peshkatarët dhe kalimtarët në shëtitoren ‘Taulantia’ në lagjen nr 1. e pajetë. Ajo peshon rreth 70 kg.

Është rasti i dytë  brenda javës pasi disa ditë më parë doli një tjetër breshkë po në këtë zonë. Këto breshka janë pasuri natyrore për ujërat tona.