Dhimbjet fizike janë shpesh rezultat i asaj që ndodh në kokën tonë. Stresi emocional mund të na çojë lehtësisht të akuzojmë për sëmundje. Dhe ky është rasti me dhimbje koke. Një gjendje e pakëndshme që mund të jetë rezultat i ankthit dhe tensionit për shkak të punës, dashurisë ose shkaqeve të ndryshme. Për ta kundërshtuar atë, keni nevojë për relaksim dhe pushim, dhe bëni atë që ju pëlqen për të paktën një ditë.

Dhimbja në shpatulla, siç është e lehtë të imagjinohet, mund të jetë rezultat i një barrë emocionale tepër të madhe për t’u injoruar. Ky është një problem që duhet zgjidhur me dialog dhe duke u hapur me të tjerët.

Dhimbja në pjesën e sipërme mbrapa, në anën tjetër, tregon dashuri të pashprehur ose ndjenja që nuk pranohen nga të tjerët.

Nëse janë lënduar bërrylat dhe duart tuaja, kjo do të thotë që ju jeni të shqetësuar për pamundësinë për të bërë ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj ose nuk mund të kënaqni dëshirën tuaj për të takuar njerëz të rinj.

Nëse lëndohen gjunjët, kjo do të thotë që mund të keni një ego tepër të madhe. Gjithmonë kujto se përulësia është një virtyt i madh.