Moti  do të mbetet e njëjta situatë meteorologjike. Moti do të jetë me diell në të gjithë vendin. Era do të  jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi maksimale  6 m/sek në bregdet.

Valëzimi  i forcës 2 ballë me lartësi vale 0,3–0,5  metër në det të hapur. Temperaturat do të mbeten shumë të larta.

Temperaturat min dhe max: 
Zonat  malore   22/38°C

Zonat e  ulëta    26/42°C

Zonat  bregdetare  24/37°C