Dieta në çift, është më e lehtë të humbësh peshë

Të ndash regjimin ushqimor me partnerin është një zgjedhje fituese.

Tani është koha që në plan të parë janë rrobat e banjos: para se të vishni sërish bikini, është koha që të hiqni ca kile të tepërta.

Misioni nuk është i pamundur, me kusht që ju të angazhoheni plotësisht dhe të luani të gjitha kartat që keni në dispozicion.

Dhe në fund disa kile më pak në bel do t’i bëjnë mirë edhe atij.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al