• Tirana -1 °
 • Durres -1 °
 • Elbasan -1 °
 • Fier 5 °
 • Gjirokaster 10 °
 • Korce -5 °
 • Kruje -1 °
 • Kukes -12 °
 • Lezhe 3 °
 • Sarande 10 °
 • Shkoder 3 °
 • Vlore 6 °
 • Ulcinj 6 °
 • Pristine -2 °

Dita e parë e shkollës për Charlotte të Cambridge. Edhe fëmija i dytë i princit William dhe Kate Middleton së bashku me vëllain George, ka shkuar në shkollë.

Në Thomas’s Battersea të Londrës, një nga shkollat më të mira të qytetit, princesha përveçse do studiojë, mund të mësojë të kërcejë, muzikë, teatër, not, karate dhe jo vetëm.

Si gjithmonë në hyrje të Institutit rebelja Charlotte i ka treguar gjuhën gazetareve të shumtë që i ndjekin ngado.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri