Kryetarja e LGI-së, Klajda Gjosha ka qenë pjesë e Samitit në Ditën Ndërkombëtare të Vajzave, ku ka folur rreth përfshirjes së vajzave dhe grave në politike së bashku me Nora Malaj.

“Kënaqësi të isha pjesë e Samitit @grl2leader në Ditën Ndërkombëtare të Vajzave. Politika me më shumë gra dhe vajza bëhet më e paqtë, më sociale dhe më konstruktive”, shkruan Gjosha.