Nga Eni Naço: “Timoni i këtij vendi i takon rinisë”

Ka shumë mënyra për ti dhënë kuptim kohës një i ri sot në vendin tonë,   por unë mendoj se kam bërë zgjedhjen më të mirë, për veten dhe bashkëmoshatarët e mij, të jem pjesë e LRI në zonëne  plazhit, Durrës. Një zgjedhje në fakt që e kam bërë prej vitesh, që në moshë fare të re, për shkak dhe të përfshirjes familjare por dhe vullnetit tim të lirë. Dhe sot, pas më shumë se 6 vitesh, kam kuptuar se të jesh pjesë e familjes tonë të madhe, LSI, do të thotë para së gjithash të zgjedhësh të jesh njeri aktiv për të ngeitur zërin për çdo hall, shqetësim, tëndin apo të qyetatrëve të tu,  ti japësh një shans më shumë vetes, t’i japësh një shans më shumë bashkëmoshatarëvetë tu,  pavarësisht bindjeve politike. Mbi 200 të rinj jemi  në terren çdo ditë në zonën e Plazhit, ideojmë organizimet ditore, organizimet sociale, kulturore dhe argëtuese. Jemi një grup të rinjsh që mendojmë për fëmijët që të kënë më shumë haspira argëtuese që të kalojnë një fëmijëri të lumtur, për më të moshuarit dhe të gjitha shtresat në nevojë. Një ndër organizimet tona më mbreslënëse kulmoi në ditën e verës, që u zhvilllua në shëtitoren “Taulantia”, më pas organizuam 1 qershorin me vogëlushët e qytetit për tu uruar atyre fetën  1 qershorit,  e për të përcjellë mesazhe për më shumë dashuri dhe vëmëndje ndaj të vegjëlve.

Qëllimi ynë është vetëm një, të kontribuojmë për ta bërë vendin tonë një vend më të mirë.

Zëri ynë dëgjohet nëpërmjet LRI-së, fjala jone merr vlerë në LRI dhe ëndrrave tona u jepet një mundësi… Ne, të rinjtë e LRI-së, do i japim një mundësi vendit tonë!

“Timoni” i ketij vendi i takon rinisë,  Z.Kryeministër,  sepse ju e patet shansin tuaj dhe nuk bëtë asgjë për ne, veçse po na presiononi për preferencat tona politike. Deshiroj t’ju kujtoj që ka ikur koha e dhunës dhe e presioneve, tani është koha e fjalës dhe votës së  lirë! Mund të miratoni sado vendime të dëshironi për të na penguar,  por ne e kemi vendosur kohën tonë, energjinë tonë, të ardhmen tonë ja kemi besuar LRI-së dhe LSI-së. Ne nuk mund t’ua besojmë te ardhmen e qyetit tonë “Kandidatëve tuaj sezonal”, për Durrësin duam kandidat Durrësak!

Së fundmi dua tju them që më të mirët sulmohen gjithmonë,  megjithatë ne do ju japim edhe juve një shans që 25 Qershor të votoni numrin 1!!!

ENI NACO

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al