Dritan Ylli: LSI fiton në koalicion me qytetarët dhe rininë

Lëvizja Socialiste për Integrim vijon ende takimet në çdo organizatë të njësive administrative. Por s’ka ndalesë dhe lodhje puna e LSI në Njësinë 8. Sot takimet kanë qenë me shtabin e organizatave, 1936 dhe 1940 të kësaj njësie ku nisi një fazë e re organizimi.
Kryetari i LSI njësia 8, Dritan Ylli u shpres se mirëorganizimi është për të forcuar më shumë koalicionin e LSI me qytetarët dhe rininë!

Burimi:(integrimi.al/E.S)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al