Dritan Ylli merr pjesë në Panairit të Punës të organizuar në Bari

tan-ylliDrejtori i Përgjithshëm i Inspektoriatit Shtetëror të Punës, Dritan Ylli po merr pjesë në edicionin e IV të Panairit të Punës të organizuar në mjediset e Fiera del Levante, në Bari. Duke qenë pjesë e panelit dhe folës në këtë konferencë, ku merrnin pjesë  autoritete më të larta te rajonit të Puljas dhe Italisë  në fushën e sigurisë në punë.

Drejtori i Përgjithshëm i Inspektoriatit Shtetëror të Punës, Dritan Ylli prezantoj rezultatet e punës së Inspektoriatit të Punës në Shqipëri, vecanërisht në drejtim të rritjes së besueshmërisë dhe transparencës së institucionit, rezultatet e dukshme dhe mjaft pozitive në reduktimin e punës ilegale dhe luftën kundër informalitetit, sikurse dhe punën shume serioze dhe konkrete që po behet për përmirësimin e kushteve të punës dhe rritjen e standarteve të sigurisë për parandalimin e aksidenteve, në menyrë që të kemi vende pune me të sigurta dhe më të shëndetshme.

Ndërkohe, ai ka marr dhe  premtimin nga Sekretarja e Përgjithshme e Federates italiane të sigurisë në punë, për bashkëpunim dhe projekte të përbashkëta. Projektet do te jene veçanërisht në rritjen e ndërgjegjësimit për krijimin e kushteve më të denja të punës.

Burimi:(Integrimi.al/E C)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al