Dritan Ylli në Sarajevë, Platformë që nxit punësimin dhe redukton varfërinë

dritan ylli.1jpgKreu i Inspektoriatit të Punës, Dritan Ylli mori pjesë në konferencën rajonale për platformën e punësimit dhe çështjeve sociale në Sarajevë.

Ylli e cilësoi mjaft të rëndësishëm këtë projekt të BE-së dhe Organizatës Botërore të Punës, për 6 vendet e Ballkanit Perëndimor përfshirë Shqipërinë dhe Kosovën, në kuadër të rritjes së ngadaltë ekonomike, papunësisë dhe informalitetit.

Po ashtu, sipas tij nxitja e platformave të tilla është gjithmonë e vlefshme, duke ndarë dhe mësuar nga modelet më të mira, për gjetjen e rrugëve të rritjes së ekonomisë dhe punësimit, si kriter kryesor për reduktimin e varfërisë.

Burimi:(Integrimi.al/E C)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al