Biladristi shqiptar, Eklent Kaçi tashmë është numri 1 në botë.

Një sukses i jashtëzakonshëm i arritur nga djaloshi shqiptar.

Pas sukseseve të arritura gjatë këtij viti, bilardisti nga Laçi ka arritur të ngjitet në majë.

Sot renditet i pari në botë, teksa ka parakaluar filipinasin Karlos Biado.

WPA (Federata Botërore e Bilardos) ka publikuar renditjen dhe Kaçi tashmë kryeson i pari në listë.