Mendimi i parë i njerëzve në të gjithë botën por sidomos në Shqipëri ështe që para se të ikin në punë të shijojnë një kafe. Por a e dini se cila është ora perfekte për ta konsumuar?

Sipas shkencëtarëve, ora e duhur për ta bërë këtë gjë është intervali 9:00- 11:30. Vetëm kështu do të mund t’i jepni metabolizmit tuaj energjinë dhe zgjimin e shumëkërkuar.

Duhet të dini se nga ora 8:00- 9:00, kohë ku niveli i kortizolit arrin majat, konsumimi i kafesë do t’ju shkaktojë varësi.