E kush mund t’i japë jetë buzëqeshjes më shumë se fëmijët? (FOTO)

Ne gjithmonë kemi nevojë për buzëqeshje, e kush mund t’i japë jetë buzëqeshjes më shumë se fëmijët?
Fëmijët janë shumë argëtues dhe koha që njeriu kalon me fëmijët mund të kthejë krejtësisht në anën pozitive gjendjen emocionale të tij.

Në çdo moment të kaluar me ta mund të shkrepni fotografi të cilat mbesin kujtim për gjithë jetën dhe sa herë që t’i shikoni do të ndiheni mirë dhe do të qeshni.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al