Hillary dhe Bill Clinton kanë marrë një pako me bombë në shtëpinë e tyre.

“The Indipendent” shkruan se bomba është dërguar si pako në shtëpinë  e tyre në New York.

Mësohet se pajisjet ishin të ngjashme me atë që u gjetën të hënën në shtëpinë e miliarderit filantropist George Soros.

Hilari-KLinton,-Arizona

Në një deklaratë, Shërbimi Sekret tha se “ka kapur dy paketa të dyshimta që u drejtohen mbrojtësve të Shërbimit Sekret”, të cilët u identifikuan si Znj. Clinton.