Moti do të jetë me kthjellime dhe kalime të pakta të vranësirave në zonat malore ku nuk përjshtohet mundësia e rreshjve të izoluara. Era do të  jetë me drejtim  Veriperëndim (NW) me shpejtësi  10 m/sek në bregdet.

Valëzimi  i forcës 4 me lartësivale 0,5–1,5  metër në det të hapur. Temperaturat do të jenë të larta.

Temperaturat min dhe max:
Zonat  malore   18/33°C

Zonat e  ulëta  20/38°C

Zonat  bregdetare 23/35°C

Meteorologe: Rezarta Xhakollari