Edmond Haxhinasto mesazh urimi për Z.Ilir Meta Presidenti i ri i Shqipërisë

Në faqen e tij zyrtare Sekretari për Statutin në Lëvizjen Socialiste për Integrim Z.Edmond Haxhinasto ka uruar para pak minutash Z.Ilir Meta si President të sapozgjedhur i Republikës së Shqipërisë. Ai thotë se është një arritje jo vetëm personale për Z.Meta, edhe për Lëvizjen Socialiste për Integrim, e natyrisht për Republikën e Shqipërisë e shqiptarët.

Bashkëngjitur keni edhe mesazhin e tij origjinal marrë nga faqja e tij në Facebook.

“Shumë urime e suksese Presidentit të ri të Shqipërisë, Ilir Metës!
Një arritje e rëndësishme për të personalisht dhe për LSI.
Presidenca do të ketë një njohës të madh të shtetit, zhvillimit, dhe marrëdhënieve ndërkombetare”.

Burimi: (integrimi.al/G.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al